Hopp til innholdet

Oppdatert Software gir bedre brukeropplevelse

Oppdatert Software gir bedre brukeropplevelse

Denne høsten oppdateres Evondos administrasjonssystem med ny funksjonalitet som gir bedre brukeropplevelser for alle våre kunder. Oppdateringen betyr et mer brukervennlig system med flere muligheter for tilpassing og administrering. Systemet får også et responsivt design som gjør at det er lettere å bruke på forskjellige skjermflater.

Oppdateringen blir særlig synlig for administrator-rollen som blant annet gis mulighet til å tildele midlertidige tilganger og gi en person flere roller. Det vil også bli en enklere navigasjon, samt bedre oversikt over alarmer, ufullstendige varslingskjeder og ledige roboter i organisasjonen.

Forbedringene i Fjernpleiesystemet blir utført som en respons på behov hos kundene.

Kunderettet utvikling og samarbeid

"Evondos er i en spennende fase der vi opplever en sterk vekst, og det er viktig at vi utvikler oss i takt med kundenes behov. Flere og større kundeorganisasjoner gjør det viktig at vårt system håndterer et stort antall brukere og roboter på en effektiv måte", sier Mika Apell som er ansvarlig for drift av Evondos tjenesten, og legger til;

"Oppdateringen som nå skjer vil særlig være viktig i store kommuner der de har et stort antall roboter".

"For oss i Evondos er det viktig å ligge i front på å gi gode kundeopplevelser. Vi er derfor alltid glade for tilbakemeldinger og forslag til videreutvikling fra våre kunder. På den måten kan vi fortsette å utvikle oss og tilby gode tjenester også i fremtiden", sier Mika.

"Ved eventuelle spørsmål om oppdateringen kan du kontakte din kontaktperson i Evondos eller ringe Evondos support", avslutter Mika.

Del artikkel