Hopp til innholdet
Vår tjeneste

For tjenestemottaker

Slik er den for tjenestemottaker

Evondos-roboten vil hjelpe deg ved å distribuere medisinen din til rett tid. Når det er på tide å ta medisinen din, gir roboten veiledning ved å gi muntlige instruksjoner, lydsignaler og vise skriftlige instruksjoner på enhetens skjerm med indikatorlys.

Hvis medisinen ikke tas etter flere påminnelser, vil medisindosen låses inne i enheten, og omsorgspersonellet blir varslet. Roboten gir deg en forhåndskuttet pose for enkel åpning.

Evondos-roboten og tjenesten støtter angivelig et uavhengig liv hjemme uten å være avhengig av omsorgspersonellets tidsplaner. Brukere av Evondos-tjenesten har over 99 % etterlevelse av farmakoterapien sin.

For å få roboten, vennligst kontakt hjemmeomsorgsorganisasjonen din.

 

Steg

1.

medicine-dispenser-evondos-img-6-1000px


Du vil motta din egen medisindispenser som vil minne deg på å ta medisinen. Dispenseren oppbevarer medisinene dine trygt og fungerer som et låst medisinskap. Du kan plassere dispenseren der det passer for deg, så lenge den kan kobles til en elektrisk stikkontakt

2.

medicine-dispenser-evondos-img-7-1000px


Medisinene som fylles på dispenseren er forhåndspakket i poser, og dispenseren sjekker at det er nøyaktig dine medisiner som fylles på.

3.

medicine-dispenser-evondos-img-2-1000px


Når det er på tide å ta medisinen, vil du bli varslet, og medisinen kommer ut når du trykker på knappen som lyser grønt.

4.

medicine-dispenser-evondos-img-5-1000px


Etter å ha trykket på knappen, kommer riktig medisinposene ut, og dispenseren veileder deg gjennom medisineringen. Dispenseren forhåndskutter posene dine, slik at de er enkle å åpne.