Hopp til innholdet

Om oss

Om oss  — Et raskt overblikk 

Evondos Gruppen, leverandøren av Evondos-tjenesten og Medido - tjenesten, er det ledende selskapet i Europa når det kommer til automatiserte medisindispenseringssystemer. Med over 600 helseorganisasjoner, byer eller kommuner som kunder over hele Norden og Nederland, er gruppen ansvarlig for titalls millioner korrekt utleverte medisinposer - med en etterlevelses grad på 99 prosent og mer enn 800 000 sparte arbeidsdager.  

Evondos’ unike tjeneste gir betydelige  kvalitets- og kostnadsfordeler for helse- og omsorgstjenester. Tjenesten gjør det mulig for personer med behov for medisinsk behandling å få riktig medisin til rett tid og i riktig dose automatisk, noe som forbedrer pasientsikkerhet, og medisinks etterlevelse og støtter selvstendig liv i hjemmet.  

Tjenesten er basert på avansert teknologi, og består av en medisineringsrobot installert hjemme hos tjenestemottaker, med skybasert kontrollsystem og serviceelementer. I dag er tjenesten brukt i mer enn 600 helse- og omsorgsorganisasjoner i Norden og Nederland. 

Evondos har for er for tiden hovedkontor i Finland og datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Nederland. FoU- og produksjonsvirksomheten er for medisineringsrobotene er lokalisert i Salo, Finland. Vår tjeneste har følgelig rett til å bruke Nøkkelflagget til Foreningen for Finsk areid. 


Fra funksjonalitet til effektivitet og tid til det viktigste 

I løpet av de siste årene har vi utviklet og forbedret tjenesten, og gått fra å være en ren helseteknologileverandør til å bli en samarbeidspartner og støttespiller for kundene våre i de endringene de står overfor. Teknologien endrer måten vi jobber på og frigjør tid til å øke kvaliteten på omsorgstjenestene. 

“Etter mye FoU-arbeid hadde vi grunn til å være svært fornøyde med produktet vårt og dets mange funksjoner, og dette var vi også veldig opptatt av å kommunisere,” sier Eetu Koski, administrerende direktør i Evondos.

“I ettertid ser vi at mye snakk om tekniske egenskaper var bortkastet tid, siden det ikke var dette kundene våre var mest interessert i, fortsetter han. - Kundene er ute etter løsninger på hvordan de kan forbedre drift og tjenestekvalitet på en god måte. Tekniske egenskaper er bare et middel til å oppnå effektivitet.” 

Eetu Koski forklarer den viktigste faktoren Evondos' evne til å fungere som en samarbeidspartner for kundene, er at selskapets FoU, kundeservice og produksjonsavdeling er under samme tak. På den måten blir kundenes tilbakemelding raskt fanget opp og tatt med videre. 

“Vi er en liten virksomhet på terskelen til hurtig vekst. Vi har lært å lytte nøye til kundene våre og skape merverdi for dem. Ambisjonen vår er å fortsette å være en fremoverlent og pålitelig samarbeidspartner som bistår med å løse morgendagens problemer i dag,” konkluderer Koski.

eetu-koski-evondos

Evondos i Dag — Over 30 millioner medisindoser utlevert

Evondos - tjenesten har i dag sørget for utlevering av over 30 millioner medisindoser til rett person til riktig tid.

Evondos eies av det norske private equity-firmaet Verdane. Styret vårt ledes av  Niklas Savander, og administrerende direktør Eetu Koski, M.Sc.

medicine-dispenser-evondos-img-1-1000px

Nøkkeltall i Evondos Gruppen 

2008

Etablert

41 mil. EUR

Omsetning 2023

+80%

Salgsvekst (Evondos Group YoY)

30+ mil.

Utdelte medisindoser (Evondos Service)