Hopp til innholdet

Møt vår kunderådgiver Marte

Møt vår kunderådgiver Marte

I Evondos er vi så heldige at vi har tre dyktige og engasjerte kollegaer som jobber som Kunderådgivere. En av disse er 37 år gamle Marte fra Kongsvinger. 

Marte har jobbet hos Evondos i 2 år. Hun er utdannet vernepleier fra OsloMet og har, videreutdanning i psykisk helsearbeid. Marte har 15 års erfaring som ansatt i kommune, og har blant annet jobbet i bofelleskap og på demensavdeling. Marte ønsket å jobbe hos Evondos, fordi hun selv administrerte E300 ute i tjenesten. Hun syntes det var gøy, samtidig som hun med egne øyne så effekten av hvor stor forskjell det utgjorde hos tjenestemottakere. 

I dag innebærer jobben til Marte å lære opp og hjelpe kommuner med implementering av Evondos sin medisineringsrobot. Hun holder kurs for helsepersonell, bidrar til brukerutvelgelse og følger kommunene tett opp i etterkant av implementeringen. 

Marte motiveres av tilbakemeldinger om hvordan tjenestemottaker får hverdagen endret til det bedre med en medisineringsrobot. Samt at hun kan bidra til at helsepersonell får frigjort tiden sin så de kan bruke kompetansen sin på de som virkelig trenger den. 

Marte forteller at en medisineringsrobot ikke bare er en boks som gir medisiner. Den kan også være et hjelpemiddel for toveis kommunikasjon mellom tjenestemottaker og helsepersonell. Den kan for eksempel brukes til påminnelser om ulike gjøremål eller til en oppmuntring på en ellers vanskelig dag. 

¨Jeg liker å kalle E300 for Mestringsteknologi i stedet for Velferdsteknologi, fordi det er hva det egentlig er! ¨- Marte, Kunderådgiver Evondos

Del artikkel