Hopp til innholdet

Historien om Evondos

Historien om Evondos

Mitt navn er Mika Apell og jeg er grunnleggeren av Evondos. Hele ideen bak å lage en automatisert måte å administrere medisindispensering hjemme startet under et universitetsprosjekt basert på erfaringer fra det virkelige livet

Min personlige historie startet allerede da jeg var en liten gutt og tilbrakte tid sammen med min bestemor. Jeg så hjemmetjenesten som brukte for mye tid på å håndtere medisiner og for lite tid på min bestemors omsorg. Jeg innså også hvor viktig det er for mange mennesker å fortsatt være uavhengige når de blir eldre. Observasjoner, innovasjon og fantastiske mennesker underveis har hjulpet meg med å bygge Evondos til der det er i dag. Jeg er så stolt over reisen vår og at vi aldri styrer unna en av grunnpilarene våre – et selvstendig liv hjemme. Ovenfor kan du se videoen der jeg deler min personlige historie om hvordan det hele startet.

Vennlig hilsen, Mika

 

 

Del artikkel