Hopp over navigasjon

Eksempler fra kommuner

Evondos’ tjeneste blir brukt i omlag 200 kommuner i Norden, inkludert hovedstedene Oslo, Stockholm og Helsingfors. I Norge er det over 100 kommuner som benytter medisineringsroboter fra Evondos ute i helsetjenesten. Evondos samler hele tiden inn erfaringer og tilbakemeldinger fra våre kunder, som vi igjen videredeler for felles læring. Du kan lese om flere av disse erfaringene i vårt nyhetsbrev.

Roboten forbedrer livskvalitet for rusavhengige

"Når hele livet er fokusert på medisinering, er det ingen tvil om at medisineringsroboter har gjort brukerne mye mer selvstendige. Det har hevet livskvaliteten deres betraktelig", mener vernepleier Merethe Grytdal i enhet for psykisk helse og rus i Tromsø kommune.

Medisineringsroboter i Bydel Alna

Bare i 2019 har bydelen tre ganger måttet øke målene sine for utplassering av automatiske medisindispensere. - Vi er overrasket at det finnes et så stort behov der ute, sier avdelingsleder i Bydel Alna, Viktoria Ingvaldsen. De er fornøyde med at mange brukere nå får medisin til rett tid, kombinert med at de ansatte tenker velferdsteknologi i møte med brukerne.