Hopp til innholdet

Oslo kommune og Evondos fortsetter det gode samarbeidet!

Oslo kommune og Evondos fortsetter det gode samarbeidet!

Oslo kommune og Evondos fortsetter det gode samarbeidet!

I flere år har Evondos levert løsning for automatisk medisinering til tjenestemottakere i Oslo. 1.november 2019 signerte Evondos ny kontrakt med Oslo kommune etter å ha vunnet delkonkurranse for avansert medisindispenser. En ny epoke med spennende samarbeid med en av Norges største oppdragsgivere har dermed startet.

Oslo kommune har som overordnet mål at alle skal kunne bo i egen bolig så lenge de selv ønsker og det finnes mulighet for det. Som et steg i dette har kommunen de siste årene tatt i bruk ulike velferdsteknologiske løsninger som en integrert del av tjenestetilbudet, herunder utbredt bruk av elektronisk medisinering, med svært gode resultat.

I august 2019 inviterte Oslo kommune ved Helseetaten til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av nye rammeavtaler for kjøp av elektronisk medisineringsstøtte til Oslo kommunes virksomheter. I anskaffelsen ble det bedt om en enkel og en avansert medisindispenser, og det ble blant annet stilt en rekke krav til kvalitet og sikkerhet. Evondos ble valgt som leverandør av den avanserte medisindispenseren.

Målgruppen for medisindispenserne er personer som av ulike årsaker treger hjelp til å administrere sine medisiner, herunder personer med begynnende eller lett kognitiv svikt. Oslo har også sett økende behov for medisineringsstøtte til brukere med særskilte behov, for eksempel til brukere med nedsatt funksjonsevne (hørsel, syn m.m.), til utviklingshemmede og til brukere innen rus- og psykiatri. Målet er at teknologien bidrar til økt trygghet, mestring og aktivitet hos den enkelte, samt at den enkeltes behov blir ivaretatt på en god måte.

Evondos ser fram til fortsatt godt samarbeid med Oslo kommune, og til å kunne bidra til å gi gode og fremtidsrettede helse- og omsorgstjenester til Oslo sine innbyggere.

Del artikkel