Hopp til innholdet

Møt vår teamleder på kundeprosjekter Anette

Møt vår teamleder på kundeprosjekter Anette

Møt vår teamleder på kundeprosjekter Anette 

Anette er utdannet sykepleier ved VID vitenskapelig høyskole, i tillegg har hun Mastergrad i innovasjon og entreprenørskap fra NMBU. Før kun kom til Evondos jobbet Anette i hjemmetjenesten i Oslo kommune. Hun har jobbet i Evondos®i fem år, og hatt forskjellige roller og ansvar. 

I dag har Anette ansvar for å lede teamet med Evondos’ kunderådgivere. Jobben innebærer å lede og utvikle opplæring og kundeoppfølging. Til tross for at Evondos® i dag har en svært høy kundetilfredshet, er Anette opptatt av at hun og resten av kunderådgiverteamet hele tiden er i bevegelse og strekker seg for å bli enda bedre. 

Kundenes erfaringer og tilbakemeldinger står sentralti videreutviklingen av Evondos® medisineringstjeneste, og Anette forteller at det er spennende å være med på å løse utfordringer og behov kunden har. 

For Anette er det viktig å sette søkelys på at Evondos’ reise så vidt har begynt, og at det er et spennende selskap å jobbe i fordi det er med på å løse en stor samfunnsutfordring – mangel på arbeidende hender innen helse- og omsorg.  

Jeg trives med Evondos som arbeidsplass fordi alle kollegaer er løsningsorienterte og kundefokuserte, forteller Anette. I tillegg har vi det gøy sammen på jobb, og dette mener hun er viktig for å lykkes. Det er mye kreativ jobbing sammen som team og i samarbeid med kunder. I det siste har hun blant annet fokusert på å lage opplæringsfilmer og webinar for kundene. 

Del artikkel