Hopp til innholdet

Møt vår salgssjef Cato

Møt vår salgssjef Cato

Evondos har et salgsteam som består av tre erfarne og engasjerte salgssjefer. En av disse er Cato fra Oslo. Han har 15 års erfaring med salg og service, blant annet fra reiselivsbransjen. Cato har jobbet i Evondos i 1,5 år, og per i dag har han jobbet lengre fra hjemkontoret enn «ute i felten». Han forteller at han gleder seg veldig mye til å kunne dra ut for å møte kommuner ansikt til ansikt igjen.

I dag innebærer jobben til Cato daglig kontakt med kommuner i hele Norge. En viktig del av jobben hans er å sette seg inn i deres hverdag og utfordringer, samt vise hvordan elektronisk medisinering kan bidra til en enklere og bedre hverdag for ansatte og tjenestemottakere.

Cato har selv eldre foreldre som mottar hjelp fra kommunen. Han har derfor god erfaring med hvordan enkle og praktiske teknologiske hjelpemidler kan ha stor innvirkning på eldres hverdag og livskvalitet.

Cato er også opptatt av at Evondos tjenesten er en ressurs innenfor rus- og psykisk helse. I dag jobber han tett sammen med utvalgte kommuner som satser på Evondos som hjelpemiddel for personer innen denne gruppen. Cato forteller at dette ofte er yngre mennesker, som opplever at hyppige medisinbesøk fra tjenesten er stigmatiserende. Det er spennende og givende å følge utviklingen på dette feltet, forteller han.

 

Del artikkel