Hopp til innholdet

Møt vår Kunderådgiver Espen

Møt vår Kunderådgiver Espen

I Evondos har vi et dyktig team med Kunderådgivere. En av disse er 35 år gamle Espen fra Drammen.

Espen har jobbet hos Evondos i 2 år og har 15 års erfaring fra Drammen kommune. Der jobbet han blant annet i hjemmesykepleien, som hjelpetekniker og lager/logistikk ansvarlig for hjelpemidler. Senere jobbet han i prosjektgruppen for implementering av velferdsteknologi, hvor han blant annet jobbet med implementering av Evondos E300.  Espen ønsket å jobbe hos Evondos fordi han så hvor godt tjenesten fungerte både for kommunen og tjenestemottaker. Han ville være med å formidle Evondos sin teknologi til flere kommuner.

I dag innebærer jobben til Espen å lære opp og hjelpe kommuner med implementering av Evondos, samt å bidra med teknisk support og andre møter med kommunen ved behov. Dette kan for eksempel være små oppfriskningsøkter, møter om brukerselektering eller ordne opp i tekniske utfordringer en kommune møter.

"Det er motiverende å høre hvor fornøyde de ansatte i kommunene er fordi Evondos bidrar til mindre stress under besøkstoppene på morgenen. Dette viser at Evondos medisineringsrobot er en tjeneste som ikke bare fungerer for tjenestemottaker, men også de ansatte i kommunene rundt i landet." - Espen, Kunderådgiver Evondos

Espen er opptatt av å formidle at "den perfekte" brukeren av Evondos medisineringsrobot kan være så mangt. Det kan være personer med mange ulike utfordringer og bakgrunn, og at det derfor er viktig å utvide horisonten når det kommer til brukerutvelgelse. Han understreker at det ikke er noe i veien for å teste en medisineringsrobot med tett oppfølgning i 2-3 uker før man tar en avgjørelser på om det er den rette løsningen for brukeren.

Espen forteller at han trives med å jobbe i Evondos fordi det er ett dynamisk arbeidsmiljø. Han setter pris på at ingen dager i Evondos er like, og at man som ansatt har mulighet til å utvikle seg.

Del artikkel