Hopp over navigasjon

Erfaringer

Evondos’ tjeneste blir brukt i omlag 200 kommuner i Norden, inkludert hovedstedene Oslo, Stockholm og Helsingfors. I Norge er det over 80 kommuner som benytter medisineringsroboter fra Evondos ute i helsetjenesten.

Evondos samler hele tiden inn erfaringer og tilbakemeldinger fra våre kunder, som vi igjen videredeler for felles læring. Noen av disse erfaringene kan du også lese om i vårt nyhetsbrev.

Erfaringer med Evondos i Rana kommune

Rana kommune har i dag 25 Evondos medisineringsroboter i bruk i hjemmetjenesten. De har erfart hvordan elektronisk medisineringsstøtte bidrar til en bedre og enklere hverdag for både tjenestemottakere og ansatte, samtidig som det frigjør store ressurser og ruster tjenesten for fremtiden.

Evondos-palvelun käyttöönotto herättää monenlaisia tunteita ja luo tarinoita.

Les mer

Medisineringsroboter i Bydel Alna

Bare i 2019 har bydelen tre ganger måttet øke målene sine for utplassering av automatiske medisindispensere. - Vi er overrasket at det finnes et så stort behov der ute, sier avdelingsleder i Bydel Alna, Viktoria Ingvaldsen. De er fornøyde med at mange brukere nå får medisin til rett tid, kombinert med at de ansatte tenker velferdsteknologi i møte med brukerne.

Evondos-palvelu tuo todistettavasti hyötyjä. Erilaiset tutkimukset ovat osoittaneet mm. lääkehoidon laadun parantuneen ja ruuhkahuippujen helpottuneen palvelun käyttöönoton myötä

Les mer

Roboten forbedrer livskvalitet for rusavhengige

"Når hele livet er fokusert på medisinering, er det ingen tvil om at medisineringsroboter har gjort brukerne mye mer selvstendige. Det har hevet livskvaliteten deres betraktelig", mener vernepleier Merethe Grytdal i enhet for psykisk helse og rus i Tromsø kommune.

Modernit työkalut apuna Evondosin käyttöönotossa. Tarjoamme asiakkaillemma uusia työkaluja tukemaan heitä käyttöönotossa.

Les mer