Hopp over navigasjon

Sven Seljom utnevnt som direktør for bedriftsutvikling i Norden

Udgivelser | Sven Seljom | 23.08.2018

Sven Seljom, administrerende direktør for Evondos As i Norge, er utnevnt som direktør for forretningsutvikling i Norden/Nordic Business Development. Han vil fungere som leder for Evondos Norge til hans etterfølger har blitt ansatt. Sven Seljom vil være lokalisert i Oslo, Norge.

Sven Seljom vil blant annet fokusere på å implementere selskapets strategi og følge opp nye salgsmuligheter. Han vil være ansvarlig for å skape nye muligheter på tvers av land og på tvers av forretningsområder. Han vil også ta del i den kommersielle og tekniske forretningsutviklingen.

Ytterligere informasjon:
Konsernsjef Eetu Koski, telefon +358 5055 27423,
Direktør forretningsutvikling i Norden, Sven Seljom, telefon +47 9167 6040

Dele artikkelen

Mer om dette emnet

Oslo kommune og Evondos fortsetter det gode samarbeidet!

Udgivelser | Anette Landsverk Sæther | 04.11.2019

I flere år har Evondos levert løsning for automatisk medisinering til tjenestemottakere i Oslo. 1.november 2019 signerte Evondos ny kontrakt med Oslo kommune etter å ha vunnet delkonkurranse for avansert medisindispenser. En ny epoke med spennende samarbeid med en av Norges største oppdragsgivere har dermed startet.

Finansavisen Kauppalehtis tiende årlige kåring av suksessfulle vekstbedrifter: Evondos i sørvest-Finland hadde den raskeste veksten i 2018

Udgivelser | Leena Manner | 22.05.2019

Den finske finansavisen Kauppalehti gjennomfører sin tiende utgave av Growers tour i mai 2019, der de fremhever de mest suksessfulle vekstbedriftene i de fem finske distriktene Oulu, Jyväskylä, Tampere, Turku og Helsinki. Prisen for beste vekstbedrift i Sørvest-Finland går til Evondos Oy, som leverer medisindispensere til hjemmesykepleien.

Helseteknologiselskapet Evondos inngår samarbeid med Tradeka-invest for å sikre vekst

Udgivelser | 12.12.2018

Evondos har sikret finansiering av vekst i de kommende årene gjennom en rettet emisjon vedtatt i en ekstraordinær generalforsamling. Det finske samvirkeforetaket Tradeka-Invest har etter avtalen investert 2 millioner euro i Evondos, i tillegg til ytterlige investeringer fra Serendipity Partners, en av Evondos hovedinvestorer siden i fjor. Disse avtalene avslutter investeringsrunden.