Hopp over navigasjon

Stavanger satser på Evondos® medisineringstjeneste

Blogg, Kundehistorier, Presse | 26.05.2021

Allerede i 2017 startet Stavanger kommune utprøvingen av medisineringsrobotene fra Evondos® . Nå har de 154 roboter plassert hjemme hos brukere, som pr. 25.05.21 har levert ut 284.000 medisindoser.

Verdane investerer i e-helseselskapet Evondos

Presse | 08.05.2020

Den nordeuropeiske vekstinvestoren Verdane investerer i Evondos – den nordiske markedslederen innen automatiserte medisineringsløsninger for eldre og pleietrengende som bor hjemme. Evondos har blitt den foretrukne samarbeidspartneren til mer enn 200 regioner og kommuner gjennom å levere på pasientsikkerhet og pålitelighet, og ved å gi brukerne et mer selvstendig liv, samtidig som de får medisinene de har behov for.

Helseteknologiselskapet Evondos inngår samarbeid med Tradeka-invest for å sikre vekst

Presse | 12.12.2018

Evondos har sikret finansiering av vekst i de kommende årene gjennom en rettet emisjon vedtatt i en ekstraordinær generalforsamling. Det finske samvirkeforetaket Tradeka-Invest har etter avtalen investert 2 millioner euro i Evondos, i tillegg til ytterlige investeringer fra Serendipity Partners, en av Evondos hovedinvestorer siden i fjor. Disse avtalene avslutter investeringsrunden.

Sven Seljom utnevnt som direktør for bedriftsutvikling i Norden

Presse | 23.08.2018

Sven Seljom, administrerende direktør for Evondos As i Norge, er utnevnt som direktør for forretningsutvikling i Norden/Nordic Business Development.

Eetu Koski utnevnt til konsernsjef

Presse | 01.06.2018

Medisinsk robotikk-selskapet Evondos Ltd, basert i Salo, Finland, har utnevnt M.Sc. (Econ.) Eetu Koski som konsernsjef i dag. Stefan Zilliacus, som har vært midlertidig konsernsjef siden begynnelsen av februar, vil forbli i selskapet som seniorrådgiver frem til august.

Stor norsk investering i finks helseteknologi - Evondos tar sikte på internasjonal suksess

Presse | 11.12.2017

Finlands medisinrobotprodusent Evondos har inngått en stor avtale med det norske investeringsselskapet Serendipity Partners.