Hopp over navigasjon

Rengjøring av Evondos E300

Film | 26.03.2021

 

Sikkerheten til våre kunder og deres tjenestemottakere er viktig for oss i Evondos.  Vi anbefaler regelmessig rengjøring av robotene som er i bruk. Dette kan for eksempel gjøres i forbindelse med etterfylling. Dersom en brukt robot, skal settes inn til en ny tjenestemottaker er rengjøring og desinfisering spesielt viktig.

Se filmen, eller les tekstforklaringen for nærmere beskrivelse av hvordan det kan gjøres.

Slik gjør du:

  • Alle ytre deler på E300 roboten kan rengjøres forsiktig med desinfiserende middel.
  • Om du ikke har desinfiserende middel tilgjengelig ute hos tjenestemottaker kan du bruke en mild såpeløsning som Zalo og en godt oppvridd klut. OBS: Ikke bruk våt klut!
  • Gitteret på høyttaleren og lommen for medisineringskortet bakpå roboten kan tas av for rengjøring. Gitteret kan vaskes i rennende vann med børste og vaskemiddel. Husk å tørke gitteret godt før du setter det tilbake på roboten.

 

Dersom du har spørsmål rundt dette, ta gjerne kontakt med oss.

Dele artikkelen

Mer om dette emnet

Intervju: Intern Synnøve

Ansatthistorier, Blogg | 27.06.2021

Synnøve er utdannet sykepleier ved Louisenberg Diakonale Høyskole. Hun tar nå Master i enterpenørskap og innovasjon med NMBU. Som en del av utdannelse ved NMBU har hun i tre månder vært praktikant hos oss i Evondos.  Synnøve har tidligere jobbet i hjemmetjenesten, og jobber nå på testsentret i Vestby kommune ved siden av studiene. Vi har intervjuet henne om opplevelse som intern i Evondos.

Møt vår administrasjonssjef Marianne

Ansatthistorier, Blogg | 26.05.2021

Marianne har jobbet i Evondos® i fire år som administrasjonssjef.  Jobben til Marianne innebærer administrasjon fra A til Å – samt ansvar for HR og opplæring av nyansatte, IT drift og kvalitetssystemer, innkjøp, avtaler og fakturering.

Stavanger satser på Evondos® medisineringstjeneste

Blogg, Kundehistorier, Presse | 26.05.2021

Allerede i 2017 startet Stavanger kommune utprøvingen av medisineringsrobotene fra Evondos® . Nå har de 154 roboter plassert hjemme hos brukere, som pr. 25.05.21 har levert ut 284.000 medisindoser.