Hopp over navigasjon

Introduksjonsfilm for vår medisineringsrobot E300

Film | 29.10.2020

Vi i Evondos er opptatt av et tett samarbeid med våre kunder, kommunene som benytter våre tjenester. Oppfølging og utvikling står sentralt i vårt arbeid. Vi er derfor stolte av å presentere vår nye introduksjonsfilm for vår medisineringsrobot E300. Filmen er produsert i samarbeid med Bergen kommune og presentert av vår egen Anette Sæther, team leder på Customer Projects.

¨Under arbeidet med filmen opplevde vi at innspill fra oss som jobber tett på sluttbrukere og ansatte i hjemmetjenesten, ble tatt med når det skulle bestemmes innhold og rammer for filmen. Vi tenker at dette er avgjørende for at utstyret blir brukt. ¨ - Lisbet, Fagansvarlig sykepleier v. Responssenteret i Bergen.

Hensikten med filmen er å gi et raskt og oversiktlig bilde av hvordan E300 fungerer. Den kan også gi støtte til ansatte som ikke har vært på kurs med Evondos, som for eksempel nattevakter og ekstrahjelper.

Lisbet forteller at i Bergen kommune har de opplevd at filmen gjør det enklere for ansatte på responssenteret, som har spesialkompetanse på velferdsteknologi, å videreformidle informasjon. Den har bidratt til å gi rask kunnskap og forståelse av fordelene ved å bruke medisineringsroboter. Filmen brukes også i undervisningssammenheng til kommunen og som et oppslag for ansatte i hjemmetjenesten når det dukker opp spørsmål om hvordan E300 fungerer.

Om du ønsker å få tilsendt lenken til filmen, eller har andre innspill send gjerne en e-post til; julie.westby@evondos.com

Dele artikkelen

Mer om dette emnet

Intervju: Intern Synnøve

Ansatthistorier, Blogg | 27.06.2021

Synnøve er utdannet sykepleier ved Louisenberg Diakonale Høyskole. Hun tar nå Master i enterpenørskap og innovasjon med NMBU. Som en del av utdannelse ved NMBU har hun i tre månder vært praktikant hos oss i Evondos.  Synnøve har tidligere jobbet i hjemmetjenesten, og jobber nå på testsentret i Vestby kommune ved siden av studiene. Vi har intervjuet henne om opplevelse som intern i Evondos.

Møt vår administrasjonssjef Marianne

Ansatthistorier, Blogg | 26.05.2021

Marianne har jobbet i Evondos® i fire år som administrasjonssjef.  Jobben til Marianne innebærer administrasjon fra A til Å – samt ansvar for HR og opplæring av nyansatte, IT drift og kvalitetssystemer, innkjøp, avtaler og fakturering.

Stavanger satser på Evondos® medisineringstjeneste

Blogg, Kundehistorier, Presse | 26.05.2021

Allerede i 2017 startet Stavanger kommune utprøvingen av medisineringsrobotene fra Evondos® . Nå har de 154 roboter plassert hjemme hos brukere, som pr. 25.05.21 har levert ut 284.000 medisindoser.