Hopp over navigasjon

Introduksjonsfilm for vår medisineringsrobot E300

Film | 29.10.2020

Vi i Evondos er opptatt av et tett samarbeid med våre kunder, kommunene som benytter våre tjenester. Oppfølging og utvikling står sentralt i vårt arbeid. Vi er derfor stolte av å presentere vår nye introduksjonsfilm for vår medisineringsrobot E300. Filmen er produsert i samarbeid med Bergen kommune og presentert av vår egen Anette Sæther, team leder på Customer Projects.

¨Under arbeidet med filmen opplevde vi at innspill fra oss som jobber tett på sluttbrukere og ansatte i hjemmetjenesten, ble tatt med når det skulle bestemmes innhold og rammer for filmen. Vi tenker at dette er avgjørende for at utstyret blir brukt. ¨ - Lisbet, Fagansvarlig sykepleier v. Responssenteret i Bergen.

Hensikten med filmen er å gi et raskt og oversiktlig bilde av hvordan E300 fungerer. Den kan også gi støtte til ansatte som ikke har vært på kurs med Evondos, som for eksempel nattevakter og ekstrahjelper.

Lisbet forteller at i Bergen kommune har de opplevd at filmen gjør det enklere for ansatte på responssenteret, som har spesialkompetanse på velferdsteknologi, å videreformidle informasjon. Den har bidratt til å gi rask kunnskap og forståelse av fordelene ved å bruke medisineringsroboter. Filmen brukes også i undervisningssammenheng til kommunen og som et oppslag for ansatte i hjemmetjenesten når det dukker opp spørsmål om hvordan E300 fungerer.

Om du ønsker å få tilsendt lenken til filmen, eller har andre innspill send gjerne en e-post til; julie.westby@evondos.com

Dele artikkelen

Mer om dette emnet

Oslo kommune og Evondos fortsetter det gode samarbeidet!

Blogg | Anette Landsverk Sæther | 04.11.2019

I flere år har Evondos levert løsning for automatisk medisinering til tjenestemottakere i Oslo. 1.november 2019 signerte Evondos ny kontrakt med Oslo kommune etter å ha vunnet delkonkurranse for avansert medisindispenser. En ny epoke med spennende samarbeid med en av Norges største oppdragsgivere har dermed startet.

Finansavisen Kauppalehtis tiende årlige kåring av suksessfulle vekstbedrifter: Evondos i sørvest-Finland hadde den raskeste veksten i 2018

Blogg | Leena Manner | 22.05.2019

Den finske finansavisen Kauppalehti gjennomfører sin tiende utgave av Growers tour i mai 2019, der de fremhever de mest suksessfulle vekstbedriftene i de fem finske distriktene Oulu, Jyväskylä, Tampere, Turku og Helsinki. Prisen for beste vekstbedrift i Sørvest-Finland går til Evondos Oy, som leverer medisindispensere til hjemmesykepleien.

Sverige gir gass innen velfredsteknologi

Blogg | Sven Seljom | 30.08.2018

Den svenske regjeringen har satt av 350 millioner SEK som kommunene kan benytte til å innføre velferdsteknologi som elektronisk medisinering i kommunene.