Hopp over navigasjon

Avtale om elektronisk medisinering for 29 kommuner

Blogg | Sven Seljom | 14.08.2018

Norske kommuner med tilsammen rundt én million innbyggere fikk i sommer klarsignal for innkjøp av elektroniske medisindispensere. Vi oppfordrer til å ta kontakt dersom din kommune er med på avtalen.

Det er Larvik kommune har gått i bresjen for denne anskaffelsen på av vegne av 29 norske kommuner. Her finner du alle kommunene som er med.

Evondos har erfaring fra 80 kommuner i Norden og er en av leverandørene som kommune kan handle fra under den inngåtte avtalen.

Ønsker du en uforplikentende samtale om hvordan din kommune kan komme i gang med elektronisk medisineringshåndtering, ta kontakt med oss på tlf. 22600019 eller e-post info@evondos.no

I følge Helsedirektoratet er det gevinster å hente for kommunene og særlig brukere av denne type løsninger. Helsedirektoratets gevinstrealiseringsrapport finner du her.

Mange kommuner har problemer med å rekruttere kvalifisert personell til hjemmetjenesten, og ser derfor etter løsninger for å frigjøre kompetanse til reelt helsearbeid i stedet for å måtte reise rundt i kommunen med medisiner.

Medisinering av hjemmeboende er krevende for kommunene, og det er lett å gjøre feil. I tillegg kommer at mange pasienter må vente på hjemmetjenesten som på grunn av uforutsette hasteoppdrag har problemer med å komme til faste tide. Statistikken viser at Evondos sin medisineringsrobot leverer ut medisiner korrekt i 99 prosent av tilfellene.

Dele artikkelen

Mer om dette emnet

Oslo kommune og Evondos fortsetter det gode samarbeidet!

Blogg | Anette Landsverk Sæther | 04.11.2019

I flere år har Evondos levert løsning for automatisk medisinering til tjenestemottakere i Oslo. 1.november 2019 signerte Evondos ny kontrakt med Oslo kommune etter å ha vunnet delkonkurranse for avansert medisindispenser. En ny epoke med spennende samarbeid med en av Norges største oppdragsgivere har dermed startet.

Finansavisen Kauppalehtis tiende årlige kåring av suksessfulle vekstbedrifter: Evondos i sørvest-Finland hadde den raskeste veksten i 2018

Blogg | Leena Manner | 22.05.2019

Den finske finansavisen Kauppalehti gjennomfører sin tiende utgave av Growers tour i mai 2019, der de fremhever de mest suksessfulle vekstbedriftene i de fem finske distriktene Oulu, Jyväskylä, Tampere, Turku og Helsinki. Prisen for beste vekstbedrift i Sørvest-Finland går til Evondos Oy, som leverer medisindispensere til hjemmesykepleien.

Sverige gir gass innen velfredsteknologi

Blogg | Sven Seljom | 30.08.2018

Den svenske regjeringen har satt av 350 millioner SEK som kommunene kan benytte til å innføre velferdsteknologi som elektronisk medisinering i kommunene.