Hopp over navigasjon

Avtale om elektronisk medisinering for 29 kommuner

Blogg | Sven Seljom | 14.08.2018

Norske kommuner med tilsammen rundt én million innbyggere fikk i sommer klarsignal for innkjøp av elektroniske medisindispensere. Vi oppfordrer til å ta kontakt dersom din kommune er med på avtalen.

Det er Larvik kommune har gått i bresjen for denne anskaffelsen på av vegne av 29 norske kommuner. Her finner du alle kommunene som er med.

Evondos har erfaring fra 80 kommuner i Norden og er en av leverandørene som kommune kan handle fra under den inngåtte avtalen.

Ønsker du en uforplikentende samtale om hvordan din kommune kan komme i gang med elektronisk medisineringshåndtering, ta kontakt med oss på tlf. 22600019 eller e-post info@evondos.no

I følge Helsedirektoratet er det gevinster å hente for kommunene og særlig brukere av denne type løsninger. Helsedirektoratets gevinstrealiseringsrapport finner du her.

Mange kommuner har problemer med å rekruttere kvalifisert personell til hjemmetjenesten, og ser derfor etter løsninger for å frigjøre kompetanse til reelt helsearbeid i stedet for å måtte reise rundt i kommunen med medisiner.

Medisinering av hjemmeboende er krevende for kommunene, og det er lett å gjøre feil. I tillegg kommer at mange pasienter må vente på hjemmetjenesten som på grunn av uforutsette hasteoppdrag har problemer med å komme til faste tide. Statistikken viser at Evondos sin medisineringsrobot leverer ut medisiner korrekt i 99 prosent av tilfellene.

Dele artikkelen

Mer om dette emnet

Intervju: Intern Synnøve

Ansatthistorier, Blogg | 27.06.2021

Synnøve er utdannet sykepleier ved Louisenberg Diakonale Høyskole. Hun tar nå Master i enterpenørskap og innovasjon med NMBU. Som en del av utdannelse ved NMBU har hun i tre månder vært praktikant hos oss i Evondos.  Synnøve har tidligere jobbet i hjemmetjenesten, og jobber nå på testsentret i Vestby kommune ved siden av studiene. Vi har intervjuet henne om opplevelse som intern i Evondos.

Møt vår administrasjonssjef Marianne

Ansatthistorier, Blogg | 26.05.2021

Marianne har jobbet i Evondos® i fire år som administrasjonssjef.  Jobben til Marianne innebærer administrasjon fra A til Å – samt ansvar for HR og opplæring av nyansatte, IT drift og kvalitetssystemer, innkjøp, avtaler og fakturering.

Stavanger satser på Evondos® medisineringstjeneste

Blogg, Kundehistorier, Presse | 26.05.2021

Allerede i 2017 startet Stavanger kommune utprøvingen av medisineringsrobotene fra Evondos® . Nå har de 154 roboter plassert hjemme hos brukere, som pr. 25.05.21 har levert ut 284.000 medisindoser.