Hopp over navigasjon

Møt vår kunderådgiver Marte

Ansatthistorier | 29.10.2020

I Evondos er vi så heldige at vi har tre dyktige og engasjerte kollegaer som jobber som Kunderådgivere. En av disse er 37 år gamle Marte fra Kongsvinger. 

Marte har jobbet hos Evondos i 2 år. Hun er utdannet vernepleier fra OsloMet og har, videreutdanning i psykisk helsearbeid. Marte har 15 års erfaring som ansatt i kommune, og har blant annet jobbet i bofelleskap og på demensavdeling. Marte ønsket å jobbe hos Evondos, fordi hun selv administrerte E300 ute i tjenesten. Hun syntes det var gøy, samtidig som hun med egne øyne så effekten av hvor stor forskjell det utgjorde hos tjenestemottakere. 

I dag innebærer jobben til Marte å lære opp og hjelpe kommuner med implementering av Evondos sin medisineringsrobot. Hun holder kurs for helsepersonell, bidrar til brukerutvelgelse og følger kommunene tett opp i etterkant av implementeringen. 

Marte motiveres av tilbakemeldinger om hvordan tjenestemottaker får hverdagen endret til det bedre med en medisineringsrobot. Samt at hun kan bidra til at helsepersonell får frigjort tiden sin så de kan bruke kompetansen sin på de som virkelig trenger den. 

Marte forteller at en medisineringsrobot ikke bare er en boks som gir medisiner. Den kan også være et hjelpemiddel for toveis kommunikasjon mellom tjenestemottaker og helsepersonell. Den kan for eksempel brukes til påminnelser om ulike gjøremål eller til en oppmuntring på en ellers vanskelig dag. 

¨Jeg liker å kalle E300 for Mestringsteknologi i stedet for Velferdsteknologi, fordi det er hva det egentlig er! ¨- Marte, Kunderådgiver Evondos

Dele artikkelen

Mer om dette emnet

Pangstart med Evondos® medisineringstjeneste i Indre Østfold

Blogg, Eksempler fra kommuner, Kundehistorier | 19.10.2021

Elektronisk medisinering er det første velferdsteknologiske hjelpemiddel som Indre Østfold kommune setter i gang med etter kommunesammenslåingen i 2020. I september i år reiste vår kunderådgiver Kristine til kommunen for å holde oppstartskurs med to soner i hjemmetjenesten. Vi har tatt en prat med Dag Fosser, enhetsleder for hjemmetjenesten, for å høre litt om hvordan det har gått med oppstarten av Evondos® medisineringstjeneste i kommunen. 

Fremtiden i vente - eller er den allerede her

Blogg | Mika Apell | 07.09.2021

10 millioner utdelte medisindoser, en utrolig milepæl! Takk til våre kunder, takk til vårt fantastiske team og alle som har vært en del av reisen så langt. Det er essensielt at alle har hatt slik ufravikelig tro på visjonen hele veien! Dette er høyt verdsatt ettersom vi har jobbet oss gjennom ulike utfordringer, men alltid med et smil på lur, til tross for at det til tid har føltes uutholdelige.

10 millioner utdelte medisindoser

Blogg, Kundehistorier | 06.09.2021

Evondos® medisineringsrobot har nå delt ut over 10 millioner medisindoser til tjenestemottakere i Norden. I Bodø kommune er det delt ut 134.000 doser med en etterlevelse på 99,7 %. Vi har tatt en prat med Rigmor Slålien Gjerdet, fagutvikler for velferdsteknologi og Anette Skogstad, rådgiver eHelse og ForUT i Bodø kommune, for å høre om deres reise med Evondos®.