Hopp over navigasjon

Møt vår kunderådgiver Marte

Ansatthistorier | 29.10.2020

I Evondos er vi så heldige at vi har tre dyktige og engasjerte kollegaer som jobber som Kunderådgivere. En av disse er 37 år gamle Marte fra Kongsvinger. 

Marte har jobbet hos Evondos i 2 år. Hun er utdannet vernepleier fra OsloMet og har, videreutdanning i psykisk helsearbeid. Marte har 15 års erfaring som ansatt i kommune, og har blant annet jobbet i bofelleskap og på demensavdeling. Marte ønsket å jobbe hos Evondos, fordi hun selv administrerte E300 ute i tjenesten. Hun syntes det var gøy, samtidig som hun med egne øyne så effekten av hvor stor forskjell det utgjorde hos tjenestemottakere. 

I dag innebærer jobben til Marte å lære opp og hjelpe kommuner med implementering av Evondos sin medisineringsrobot. Hun holder kurs for helsepersonell, bidrar til brukerutvelgelse og følger kommunene tett opp i etterkant av implementeringen. 

Marte motiveres av tilbakemeldinger om hvordan tjenestemottaker får hverdagen endret til det bedre med en medisineringsrobot. Samt at hun kan bidra til at helsepersonell får frigjort tiden sin så de kan bruke kompetansen sin på de som virkelig trenger den. 

Marte forteller at en medisineringsrobot ikke bare er en boks som gir medisiner. Den kan også være et hjelpemiddel for toveis kommunikasjon mellom tjenestemottaker og helsepersonell. Den kan for eksempel brukes til påminnelser om ulike gjøremål eller til en oppmuntring på en ellers vanskelig dag. 

¨Jeg liker å kalle E300 for Mestringsteknologi i stedet for Velferdsteknologi, fordi det er hva det egentlig er! ¨- Marte, Kunderådgiver Evondos

Dele artikkelen

Mer om dette emnet

Oslo kommune og Evondos fortsetter det gode samarbeidet!

Blogg | Anette Landsverk Sæther | 04.11.2019

I flere år har Evondos levert løsning for automatisk medisinering til tjenestemottakere i Oslo. 1.november 2019 signerte Evondos ny kontrakt med Oslo kommune etter å ha vunnet delkonkurranse for avansert medisindispenser. En ny epoke med spennende samarbeid med en av Norges største oppdragsgivere har dermed startet.

Finansavisen Kauppalehtis tiende årlige kåring av suksessfulle vekstbedrifter: Evondos i sørvest-Finland hadde den raskeste veksten i 2018

Blogg | Leena Manner | 22.05.2019

Den finske finansavisen Kauppalehti gjennomfører sin tiende utgave av Growers tour i mai 2019, der de fremhever de mest suksessfulle vekstbedriftene i de fem finske distriktene Oulu, Jyväskylä, Tampere, Turku og Helsinki. Prisen for beste vekstbedrift i Sørvest-Finland går til Evondos Oy, som leverer medisindispensere til hjemmesykepleien.

Sverige gir gass innen velfredsteknologi

Blogg | Sven Seljom | 30.08.2018

Den svenske regjeringen har satt av 350 millioner SEK som kommunene kan benytte til å innføre velferdsteknologi som elektronisk medisinering i kommunene.