Hopp over navigasjon

Møt vår administrasjonssjef Marianne

Ansatthistorier, Blogg | 26.05.2021


Møt vår administrasjonssjef Marianne

Marianne har jobbet i Evondos® i fire år som administrasjonssjef.  Jobben til Marianne innebærer administrasjon fra A til Å – samt ansvar for HR og opplæring av nyansatte, IT drift og kvalitetssystemer, innkjøp, avtaler og fakturering.

Marianne har utdannelse fra Oslo Handelsgym og universitets utdanning fra USA innen markedsføring og databehandling. Hun har mer enn 40 års arbeidserfaring fra store virksomheter som Storebrand, SINTEF, Equinor, IBM og Manpower. Hun har bakgrunn fra prosjektrettet og administrativt arbeid samt utvikling av forretningsprosesser og kvalitetssystemer i henhold til ISO 9001 og LEAN. Hun har også erfaring fra egen oppstartvirksomhet. 


Jeg synes det er veldig inspirerende å jobbe i Evondos, som tilbyr en medisineringstjeneste som jeg ser møter et viktig behov.  Jeg har hatt foreldre og svigerforeldre som fikk hjelp og bistand fra hjemmetjenesten og ser at Evondos sine tjenester bidrar til et bedre og mer selvstendig liv hjemme, samtidig som helsepersonell får bedre tid til å ivareta den enkelte, sier Marianne.  


Jeg trives veldig godt i Evondos og det er spennende å være med på utviklingen av Evondos fra et oppstartselskap til en voksende bedrift med stadig flere ansatte både i Norge og internasjonalt.  Her får jeg bruk for all min erfaring fra tidligere arbeidsforhold.  Veksten medfører et behov for å videreutvikle våre systemer og rutiner og da kommer erfaringen fra større virksomheter til god nytte.  Det er motiverende å ha en arbeidssituasjon der man jobber tett på kjernevirksomheten og med varierte arbeidsoppgaver der "Ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor", forteller Marianne.

Dele artikkelen

Mer om dette emnet

Møt vår kundekonsulent Kamilla

Ansatthistorier, Blogg, | 25.10.2022

En av menneskene du kan møte om du ringer vår supporttelefon er Kamilla. Her kan du bli litt bedre kjent med henne. Hun er utdannet HMS-rådgiver, og har jobbet med service-yrker i over 10 år. Kamilla kom til Evondos for ½ år siden og har siden blitt en av våre viktigste stemmer utad.

Åge har en robot på kjøkkenbordet: – Nå kan jeg sove litt lenger

Blogg, Eksempler fra kommuner, Kundehistorier | 12.10.2022

Medisineringsroboter i hjemmetjenesten gir dobbel gevinst: Åge Kristiansen (70) kan sove litt lenger. Og pleierne fra Lillestrøm kommune slipper bruke sin dyrebare tid i kø på morgenen.

Teknologien gir brukerne frihet og selvstendighet

Blogg, Eksempler fra kommuner, Kundehistorier | 09.06.2022

En hjerneblødning gjorde Vidar avhengig av medisiner og kommunal helsehjelp. Takket være en robot for medisinutdeling kan han fremdeles bo for seg selv og gå tur med hunden til søsteren – akkurat når det passer ham.